FOTVÅRD

Fotvård

MariCare i Farsta diagnostiserar, behandlar & förebygger akuta eller kroniska fotbesvär. Här kan du som privatperson eller företag söka hjälp med dina fötter. Du får hjälp till en god fothälsa och tips om hur du bäst tar hand om just dina fötter. Vi har alltid kunden i fokus och ger en avslappnande helhetsupplevelse med fotvård och fotmassage vid varje behandling.

Medicinsk Fotvårdsbehandling

Tid: 45 Minuter
Pris: 590kr (690kr inkl. lackning av naglar)
Behandling av hård hud, liktornar, nagelbesvär eller annat som ställer till besvär för dina fötter.Naglar klipps, putsas och slipas. Behandlingen avslutas med en skön cirkulationshöjande massage.

Svampbehandlande Medicinsk Fotvårdsbehandling

Tid: 50 Minuter
Pris: 620kr
Extra hjälp när du har besvär med hud eller nagelsvamp. Syresatt fotbad från Biocool som dödar svampar, bakterier och motverkar vårtvirus och gör fötterna mjuka. Naglar och hud behandlas med svamphämmande medel. Du får råd och tips om hur du bäst sköter dina fötter.

Fotbehandling Lyx

Tid: 70 Minuter
Pris: 780kr
Naglar slipas & lackas, förhårdnader avlägsnas och fötterna får en mjukgörande inpackning. Fötter och underben får en skön cirkulationshöjande massage. Du kommer att känna dig lätt, avslappnad och välmående.

Fotbehandling EXTRA Massage

Tid: 80 Minuter
Pris: 990kr
Under ett skönt fotbad masseras händer och armar mjukt med ekologisk olja. Därefter filas fötter och tånaglar klipps och formas. Förhårdnader avlägsnas och allt avslutas med en djupverkande fot & underbensmassage. Ökar cirkulation och minskar svullnad.

Fot & Underbensmassage

Tid: 30 Minuter
Pris: 420kr
Cirkulationshöjande, mjukgörande massage som motverkar svullnad, tyngd och trötthet i benen. Välgörande för spända muskler. Speciellt bra för diabetiker, idrottare och yrkesgrupper med hög belastning på fötter och ben.

Fransar & Bryn

Fransfärgning: 220kr
Brynfärgning inkl. formplock: 250kr