OM MARICARE

Leva! Hur?

Ja hur ska man leva sitt liv? Ett liv består av många beståndsdelar. Ibland är de så många att man inte hinner med det som verkligen är viktigt. Vi på MariCare brukar säga att livet är som bäst när det pendlar mellan görande och varande. Det är viktigt att vi tar hand om oss själva ibland för att räcka till åt alla krav som ställs på oss i det moderna samhället.

På MariCare hittar du behandlingar, träning, livsstilscoacher och inspiratörer. Vårt mål är att vara en oas att landa och utvecklas i. Du kan boka in dig på gruppträning, kurser eller enskild coachning. Att boka tid för återhämtning och inspiration kan var avgörande för ett gott liv. Vi tar hand om både kropp och sinne hos oss.

Mari har ordet

Jag har varit entreprenör i många år och arbetat med människor av alla slag. Jag älskar mötet mellan människor och drivs av en vilja att utveckla och utvecklas. Jag arbetar bl.a. med coachning, Mindfulness, MediYoga och Qigong. Det är alla verktyg som jag älskar och som hjälpt mig mycket i min personliga utveckling.

Mina kurser har deltagare från alla möjliga yrkesgrupper. Både chefer, ledare, pedagoger, pensionärer och arbetslösa. Det blir ofta dynamiska och lärorika möten där vi alla lär oss av varandras olikheter men också får en insikt i hur lika vi faktiskt är. Att hjälpa människor att öppna dörrar och skapa förutsättningar för mer medvetenhet, närvaro och tillgång till sin fulla kompetens är en målsättning för min verksamhet.

Välkommen att undersöka, utforska och möta ditt liv och din potential.

Mari Mohlén

Ägare MariCare

Mervi Jansson Punkka

Diplomerad massageterapeut, medium & healer

Ami Widgren

Medicinsk fotterapeut

Britt Cannervall

Sjuksköterska, massage- & kraniosakralterapeut