Pic

Fotvård

MariCare i Farsta diagnostiserar, behandlar & förebygger akuta eller kroniska fotbesvär. Här kan du som privatperson eller företag söka hjälp med dina fötter. Du får hjälp till en god fothälsa och tips om hur du bäst tar hand om just dina fötter. Vi har alltid kunden i fokus och ger en avslappnande helhetsupplevelse med fotvård och fotmassage vid varje behandling.

Medicinsk Fotvårdsbehandling

Tid: 45 Minuter
Pris: 550kr (650kr inkl. lackning av naglar)
Behandling av hård hud, liktornar, nagelbesvär eller annat som ställer till besvär för dina fötter.Naglar klipps, putsas och slipas. Behandlingen avslutas med en skön cirkulationshöjande massage.

Svampbehandlande Medicinsk Fotvårdsbehandling

Tid: 50 Minuter
Pris: 590kr
Extra hjälp när du har besvär med hud eller nagelsvamp. Syresatt fotbad från Biocool som dödar svampar, bakterier och motverkar vårtvirus och gör fötterna mjuka. Naglar och hud behandlas med svamphämmande medel. Du får råd och tips om hur du bäst sköter dina fötter.

Fotbehandling Lyx

Tid: 70 Minuter
Pris: 750kr
Naglar slipas & lackas, förhårdnader avlägsnas och fötterna får en mjukgörande inpackning. Fötter och underben får en skön cirkulationshöjande massage. Du kommer att känna dig lätt, avslappnad och välmående.

Fot & Underbensmassage

Tid: 30 Minuter
Pris: 420kr
Cirkulationshöjande, mjukgörande massage som motverkar svullnad, tyngd och trötthet i benen. Välgörande för spända muskler. Speciellt bra för diabetiker, idrottare och yrkesgrupper med hög belastning på fötter och ben.

Fransar & Bryn

Fransfärgning: 180kr
Brynfärgning inkl. formplock: 200kr

Boka en tid redan idag!